Prijave

Avto slalom Ivarčko 2017

Štartnina znaša 30€ v predprijavi in 60€ na dan prireditve. Če tekmovalec nima veljavne letne licence je ob prijavi potrebno poravnati tudi pristojbine za izdajo dnevne licence, ki znaša za leto 2017 10€ in dnevno nezgodno zavarovanja v višini 10€.

Predprijave SAMO do srede, 11.10.2017 ob 24.00! Znižana cena za predprijavo velja le v primeru, ko je celoten znesek prejet na transakcijski račun organizatorja do vključno 12.10.2017. V nasprotnem primeru se razlika oz. celoten znesek plača na dan tekmovanja ob verifikaciji.

Predprijave samo preko on-line obrazca

Štartnino nakaži na poslovni račun Avto-moto kluba RGRacing . Namen nakazila: “Donacija Ivarčko + ime tekmovalca”. Na prijavo prinesi s sabo izpolnjeno PRIJAVNICO in DOKAZILO O PLAČILU, drugače plačaš polno ceno!

Seznam predprijavljenih 

Na objavljeni listi prijavljenih bodo vidni samo vaše ime in priimek, vozilo ter razred v katerega ste prijavljeni. Vsi ostali podatki iz obrazca javno ne bodo dostopni.

S prijavo potrjuješ da:

 - so v prijavnici navedeni podatki resnični
 - vozilo ustreza razredu v katerega je prijavljeno (v primeru kršitve bo voznik diskvalificiran)
 - je vozilo s katerim bom tekmoval tehnično brezhibno
 - sprejemam pravilnike avto slaloma
 - sem seznanjen s Pravili obnašanja in jih bom spoštoval
 - sodelujem na lastno odgovornost
 - bom poravnal vso škodo, ki jo bo povzročil kjerkoli in komerkoli na območju prireditve
 - organizator v nobenem primeru ne prevzema nikakršne odgovornosti v primeru poškodb oseb ali materialnih poškodb udeležencev, obiskovalcev ter njihove lastnine
 - se zaveda, da vsaka kršitev pravilnikov avto slaloma ali Pravil obnašanja lahko pomeni diskvalifikacijo in odstranitev s prizorišča.