Prijave

rally tablica 2015

 

Štartnina znaša 35€ v predprijavi in 60€ na dan prireditve (30€ v predprijavi za člane Avto-moto kluba RGRacing s plačano članarino za leto 2015). Predprijave SAMO do srede, 23.9.2014 ob 24.00! Znižana cena za predprijavo velja le v primeru, ko je ta prejeta na transakcijski račun do vključno 24.9.2015. V nasprotnem primeru se razlika oz. celoten znesek plača na dan tekmovanja ob verifikaciji.

Predprijave samo preko on-line obrazca

GLEJ OPOZORILO GLEDE LOKACIJE!

Štartnino nakaži na poslovni račun AMD Ravne na Koroškem SI56 0247 0001 1619 560. Namen nakazila: “Donacija Ivarčko”. Vkolikor ime plačnika ni enako imenu tekmovalca pripiši še ime in priimek prijavljenega. Na prijavo prinesi s sabo izpolnjeno PRIJAVNICO in DOKAZILO O PLAČILU, drugače plačaš polno ceno!

Seznam predprijavljenih je TUKAJ.
Na objavljeni listi prijavljenih bodo vidni samo vaše ime in priimek, vozilo ter razred v katerega ste prijavljeni. Vsi ostali podatki iz obrazca javno ne bodo dostopni.

S prijavo potrjuješ da:

 - so v prijavnici navedeni podatki resnični
 - vozilo ustreza razredu v katerega je prijavljeno (v primeru kršitve bo voznik diskvalificiran)
 - je vozilo s katerim bom tekmoval tehnično brezhibno
 - sprejemam Pravilnik turističnega avtoslaloma
 - sem seznanjen s Pravili obnašanja in jih bom spoštoval
 - sodelujem na lastno odgovornost
 - bom poravnal vso škodo, ki jo bo povzročil kjerkoli in komerkoli na območju prireditve
 - organizator v nobenem primeru ne prevzema nikakršne odgovornosti v primeru poškodb oseb ali materialnih poškodb udeležencev, obiskovalcev ter njihove lastnine
 - se zaveda, da vsaka kršitev Pravilnika turističnega avtoslaloma ali Pravil obnašanja lahko pomeni diskvalifikacijo in odstranitev s prizorišča.