Prijave

Štartnina znaša 30€ v predprijavi in 60€ na dan prireditve. Če tekmovalec nima veljavne letne licence je ob prijavi potrebno poravnati tudi pristojbine za izdajo dnevne licence, ki znaša za leto 2018 10€ in dnevno nezgodno zavarovanja v višini 10€.

Predprijave SAMO do srede, 4.7.2018 do 24.00! Znižana cena za predprijavo velja le v primeru, ko je celoten znesek prejet na transakcijski račun organizatorja do vključno četrtka 5.7.2018. V nasprotnem primeru se razlika oz. celoten znesek plača na dan tekmovanja ob verifikaciji.

Predprijave samo preko on-line obrazca.

Štartnino nakaži na poslovni račun Avto-moto kluba RGRacing . Namen nakazila: “Donacija Ivarčko + ime tekmovalca”. Na prijavo prinesi s sabo izpolnjeno in podpisano PRIJAVNICO (prejeto po e-pošti) ter DOKAZILO O PLAČILU, drugače plačaš polno ceno!

Seznam predprijavljenih 

Na objavljeni listi prijavljenih bodo vidni samo vaše ime in priimek, vozilo ter razred v katerega ste prijavljeni. Vsi ostali podatki iz obrazca javno ne bodo dostopni.

S prijavo potrjuješ da:

– so v prijavnici navedeni podatki resnični
– vozilo ustreza razredu v katerega je prijavljeno (v primeru kršitve bo voznik diskvalificiran)
– je vozilo s katerim bom tekmoval tehnično brezhibno
– sprejemam pravilnike avto slaloma
– sem seznanjen s Pravili obnašanja in jih bom spoštoval
– sodelujem na lastno odgovornost
– bom poravnal vso škodo, ki jo bo povzročil kjerkoli in komerkoli na območju prireditve
– organizator v nobenem primeru ne prevzema nikakršne odgovornosti v primeru poškodb oseb ali materialnih poškodb udeležencev, obiskovalcev ter njihove lastnine
– se zaveda, da vsaka kršitev pravilnikov avto slaloma ali Pravil obnašanja lahko pomeni diskvalifikacijo in odstranitev s prizorišča.